 |
manowar-raoul.MyForum.ro Bine ati venit pe forum!!! Sper sa va distrati si sa fiti cat mai activi in discutiile de aici!!!
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
LordofDead Administrator

Data inscrierii: 04/Aug/2008 Mesaje: 194
|
Trimis: 06/08/2008 10:29 Titlul subiectului: Matrix Effect |
|
|
Matrix Effect
Pasul 1: Intram la File>New (facem dimensinunile cum vrem, eu le-am facut asa)
Asicurativa ca paleta de culori arata asa
[img]http://i18.tinypic.com/8foaaaa.jpg[img]
Pasul 2: Intram la Filter>Texture>Grain si facem setarile ca in urmatoarea poza
Pasul 3: Intram la Filter>Artistic>Neon Glow si facem setarile ca in urmatoarea poza (codul culorii verede: #2aef1f )
Pasul 4: Intram la Filter>Sharpen>Sharpen More
Rezultatul o sa-l vedeti voi daca faceti pasi cum trebuie. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro
|