LordofDead Administrator

Data inscrierii: 04/Aug/2008 Mesaje: 194
|
Trimis: 06/08/2008 10:33 Titlul subiectului: Cum sa faci niste flacari |
|
|
Mi s-a parut neobișnuit idee in care se obtin flacarile, si hai sa va o arat si voua
Pasul 1: Deschidem un document de 500x400px, cu background trasparent.
Pasul 2: Apasam "D", dupa care mergem la Filter -> Render -> Clouds.
Pasul 3: Trebuie acum sa mergem la Filter -> Render -> Difference Clouds. DUpa aceasta apasati de mai multe ori Ctrl + F pana cand dati o forma cat de cat de flacara imaginii(cred ca asta e cel mai greu cai si mie mi se pare destul de greu sa nimeresc o forma perfecta).
Pasul 4: Selectam Brush Tool, avem grija sa avem colorit #000000, si incepem sa stergem ceea ce este inchis la culoare.
Pasul 5: Mergem la Image -> Adjustemenents -> Color Balance si facem urmatoarele schimbari:
Si rezultatul este acesta:
 |
|